underbara lördag

Något påverkad av massiv reklam i radio åkte vi idag till XXXL Lutz i Malmö idag. Meeen...tja jag vet inte det r nog inget ställe jag kommer åka till med jämna mellanrum precis. Mycket saker och möbler absolut, men inte direkt i min smak. Efter det blev det en tur till Burlöv Center. Vi skulle köpa nya gympaskor till Hampus, hans fötter växer så det knakar. Vi hittade ett par jättebra skor till honom så det känns bra. Eller ja, hittade gjorde vi ju inte precis, vi fick ju betala för dem =)

Sen hände det...Jag har länge letat efter en brun skinnjacka, eller ja en skinimitation och idag hittade jag den! Yahoo! Dessutom var det 20 % rabatt! Jag är lycklig. Sen var det en del andra tröjor som liksom talade till mig " taa meeeed mig heeeem", och jag menar det är ju bara till att snällt lyda och gå å betala i kassan.

Jag överraskade Marie igår och berättade för henne att vi ska åka på spa i april. Hon fyller 35 i mars och jag vill så gärna göra nåt speciellt för henne. Så i början av april ska vi checka in på spahotell och bara njuuuta. Jag längtar, det ska bli så himla skönt.

Nu vankas film.

Jag stämplar ut, tack för titten!

*gäsp*

Dagarna bara springer iväg, tycker nyss jag gick upp imorse och nu sitter jag här, det är kväll och barnen har lagt sig. Det är egentligen skrämmande när man tänker på hur lite man faktiskt träffar sin familj. En knapp timme på morgonen och ett par timmar på kvällen. Resten av tiden jobbar man. Det ultimata hade varit att jobba 75%, och sen få vara mer med barnen. Men det är ju då lite svårt att göra det när man driver eget, med tanke på att om vi inte har uppdrag och jobbar, ja då är det ju allt pappersarbete. Jag får ha lite is i magen, sen när vi har byggt upp vårt företag och vi kan ha anställda, då ska jag minsann inte jobba så här mycket. Men, jag vet att jag måste jobba hårt nu ett tag och det är jag beredd på, men ibland känner jag att min energi sinar och jag känner mig riktigt trött. Eftersom det är mycket kroppsligt arbete dessutom så är jag helt slut ibland. Jag ska inte gnälla, jag menar inte att göra det heller, jag är så glad och så tacksam att vi har jobb men ni förstår säkert hur jag menar.

Sigge och jag ska snart se film. Sebbe heter den. Jag berättar sen vad jag tyckte =)

Imorgon ska jag och Marie gå på kurs. Vi ska lära oss mer om meditation, kanalisering och mycket annat. Ska bli riktigt spännande! Det är ett medium som håller i det och förhoppningsvis så kommer vi att lära oss mycket. Om inget annat ska det bli himla mysigt att få träffa Marie lite mer!


Jag stämplar ut, tack för titten!


sköna lördag

Härligt med lördag, härligt att vara ledig! Vi åkte med Åsa och Axel till Skattkammarön i lund idag. Mååånga barn som drabbas samman och härjar hej vilt och bara leker. Barnens paradis, dom kan klättra och åka rutchkanor och bara ha skoj. Det är alltid nån som slår sig och idag var det Malte som slog sig ett par gånger men det går som tur är rätt så fort över igen.
Åsa min fina vän, vad jag är glad att jag har dig.

Ikväll ska vi åka till Marie och Mats och hälsa på dem, ska bli så roligt. Deras Josefin är lika gammal som Hampus och dom är verkligen jättegoa kompisar, det är så härligt att se. Jonte, han är snart 10, en helt fantastisk kille som båda mina barn tycker mycket om. Dom är så duktiga och låter Malte vara med och leka, fint att se verkligen.
Marie, du är min klippa, jag är så glad att jag har dig.

Jag har hittat en version av en låt som jag fullständigt älskar, den får mig att tänka på hur mycket jag älskar min man ( hihi min maaan) och hur mycket mina vänner betyder för mig, de som är mina vänner som finns för mig och som tycker om mig villkorslöst.


Jag stämplar ut, tack för titten!

torsdag

Idag har jag äntligen fått träffa min goa farbror som jag hjälper via kommunen. Gustav heter han, han är en 85-årig helt fantastisk farbror. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på att han alltid sitter själv, det är jag eller hemtjänsten som hälsar på honom, och man kan kanske inte direkt säga att hemtjänsten "hälsar på" i den bemärkelsen. Förra veckan köpte jag med mig en semla och vi fikade tillsammans, och idag frågade han om jag  ville dricka lite kaffe med honom och det ville jag ju såklart. Idag var jag lite tidspressad eftersom jag hade en date med Jossan i stan på eftermiddagen, så när han ville erbjuda mig ytterligare en kopp var jag tvungen att tacka nej, varpå jag får till svar" jahaa, du måste iväg...ja ja det gör ingenting, jag är van att dricka kaffe själv". Det var som att sticka en kniv i hjärtat på mig, arma människa. Det som gör så ont i mig är att han är så ensam, ingen som ger honom en kram eller som bara vill lyssna på allt vad han har att säga. Jag försöker att ta mig tid och lyssna. Jag ger honom en kram när jag går, och han håller kvar länge länge.




Just nu mår jag galet illa, jag vill inte bli sjuk! Lina ligger hemma och är dunderförkyld så jag har verkligen inte tid eller möjlighet att bli sjuk nu, så positiva tankar ska tänkas nu!

Jag stämplar ut, tack för titten!

Lite bilder...



Som lovat, här kommer lite bilder från vår stora dag!










Jag stämplar ut, tack för titten!

Familjen Lindstrand

Vilken lycka, vilken glädje. Dagen igår var helt fantastisk. Allt gick bra, det var så vackert i kyrkan. Mina älskade nära och kära var där och delade vår glädje. Dagen började med att jag åkte till Jeanettes salong och hon gjorde mig fin i håret. Pernilla kom dit och vi drack lite skumpa. Sen när klockan var 2 åkte vi tillsammans med Danne och Maria till fotografen och vi tog en massa (förhoppningsvis) fina bilder. Jag längtar verkligen tills vi får dem! Därefter bar det av till kyrkan och vi fick vara i församlingshemmet innan alla gästerna hade kommit. Det kändes som en eeeevighet när vi var där och bara väntade. Men, så var det dax, vi blev hämtade av kyrkovaktmästaren och när vi stod där inne i vapenhuset, dörrarna var stängda och vi fick prata lite med prästen. Kyrkklockorna började ringa och sen spelade dom bröllopsmarschen. Dörrarna slås upp och vi möts av alla dessa underbara människor och jag kände en enorm lycka. Benen var som spagetti och jag var livrädd att jag skulle snubbla, men det gick bra - tack o lov. Väl framme vid altaret kände jag mig lite lugnare. Prästen var jättebra, och när hon sa att Sigge är Guds gåva till mig, då brast det för mig. Det är verkligen så, han ÄR Guds gåva till mig. Jag är övertygad om det. Vi lyssnade på vår låt, Sonja Aldén och Shirley Clamp - Du är allt.

Vi hade festen på Röstånga Gästis, det var supergod mat och stämningen var på topp. Jag kan bara konstatera att är omgiven av helt fantastiska människor som jag älskar högt.

Idag är man lite tung i huvudet, men jag är lycklig. Väldigt lycklig.

Jag stämplar ut, tack för titten!

Nu är det nära!

2 dagar kvar...2 dagar! Jag provade klänningen idag, mest för att se så att den passade och det gjorde den! tack o lov. Hur det än är så äter man ju lite mer under julen och det fanns inte så mycket mariginal från början men nu kan jag pusta ut iaf!
Barnen har oxå provat sina kläder, och dom är så fina så fina. Vi ska ju ta kort 2 timmar innan själva vigseln, ska bli så roligt och få ett kort på oss alla när vi är uppklädda och fina. Danne och Maria ska oxå vara med på ett av korten.
Det känns lite sorgligt att en del inte kunde komma, men jag vet samtidigt att ni är med i era hjärtan.
När jag var och spådde mig för nåt år sen så sa hon att vi skulle gifta oss, och att min älskade morfar skulle stå brevid mig framme vid altaret, och det vet jag att han kommer göra. Önskar bara att jag kunde få ge både honom och mormor en kram, en riktig kram där jag kunde få berätta för dom hur mycket jag saknar dem och hur gärna jag hade velat att dom skulle vara med. Men, dom finns alltid i mitt hjärta och jag vet att jag kan prata med dem precis när jag vill, och att dom hör mig. Den enda skillnaden är att jag inte får några svar tillbaks.

Jag ska, tillsammans med Marie, gå en kurs 6 onsdagar framöver och lära mig lite mer om det andliga. Det blir om kanalisering, psykometri, meditation och annat spännande - det ser jag verkligen fram emot! Härligt att få träffa Marie en gång i veckan oxå!

Nä, nu ska jag åka till Jeanette och hon ska sätta upp mitt hår och så ska vi försöka hitta hur jag vill ha det på lördag! spännande!

Jag stämplar ut, tack för titten!

God fortsättning!

Nytt år, nya möjligheter!
Vi tillbringade nyårsafton i Revinge hos våra helt underbara vänner Åsa och Henrik och deras son Axel. Deras grannar var oxå inbjudna, och de var jättetrevliga de med. Vi åt god mat och hade riktigt trevligt. Malte fick tokspel när vi kom ut vid 12-slaget och han blev så ledsen så vi gick in igen, han och jag. Vi satte oss i fåtöljen och tittade på raketerna där inne ist. Inte mig emot, jag gillar inte heller raketer direkt och dessutom var det ju riktigt kallt igårkväll.
Vi har varit hela dagen hos Åsa och Henrik och bara precis gjort ingenting, så himla skönt.
Jag har galet ont i hela min kropp, känns som om varenda muskel är ansträngd och det värker som bara den. När jag hade mitt ep-anfall kändes det likadant efteråt, träningsvärk i varenda muskel. Jag tror inte att jag har haft det, men jag kan ju inte låta bli att undra lite iaf.

Idag är det exakt en vecka kvar till bröllopet. Jisses...Nervös? Ja! Men jag längtar, jag längtar tills jag äntligen får gifta mig med min själsfrände, min älskade, min bästa vän, den jag ser upp till mest av allt, min Sigge.

Jag stämplar ut, tack för titten!

RSS 2.0