Hoho? någon där?

Ja...mycket har hänt sedan jag skrev sist. Lina och jag vi kämpar på med företaget och det känns riktigt bra. Det är roligt och jag känner att det kan komma att bli hur bra som helst. Det har gått sakta framåt och vi har fått ganska så många kunder - med tanke på att vi kom igång "på riktigt" för 4 månader sen. Vi har ganska så mycket städjobb men har även en del tanter som vi hjälper med lite allt möjligt.

I höst är tanken att jag ska läsa vidare till samtalsterapeut. Mitt största problem är för tillfället att jag inte blir färdig att recensera de böcker som jag måste lämna in för att få mitt diplom, till min första kurs som jag har gått, dvs till regressionsterapeut. Typiskt mig...att skjuta på det till sista sekund och sen ha ångest för att jag inte hinner. *suck*
Men det är bland det roligaste och mest givande jag någonsin har gjort så jag längtar tills det startar igen. Det har varit jobbigt samtidigt, att behöva gå igenom hela sitt bagage som man har trott att man har begravt djupt och som man aldrig trodde att man skulle behöva ta i igen. Men, jag har gjort det och det känns som att jag en sten har fallit från mitt hjärta.
Nästa termin blir mer fokus på själva samtalsbiten, alltså mer på oss som terapeuter medans första var mer egenterapi. Det är ju klart, hur ska man kunna hjälpa någon annan om man inte har tagit tag i sitt eget?

Helgen ser jag så mycket fram emot. På fredag kommer Danne och Maria och deras solstråle Oliver hit och så ska vi grilla lite gott och bara umgås. Oliver är mitt gudbarn och han ligger mig så varmt om hjärtat,det är en underbar liten kille.

På lördag kommer våra nyvunna vänner som vi träffade på Mallis när vi var där i juni. Helt underbara människor som jag verkligen ser fram emot att träffa och lära känna mer.


RSS 2.0