10 vitpepparkorn

Inatt kräktes Malte. Inte så lite heller. Hela sängen, alla mjukdjur och över hela sig själv. Jag haaatar kräksjukan! Nu har jag bestämt att han kräktes för att han är förkyld och för att han hade massa slem. Det är INTE kräksjukan och jag ska inte få det! Så var det med det!
Fast...här sitter jag och har ont i magen, och jag mår nog lite illa...Eller? Inget är som inbillningsjukan...

Ikväll ska jag på tjejmiddag hos Katarina. Tyvärr kan inte Jeanette följa med eftersom hon ligger hemma och kräker..Hennes son Morgan går på Maltes dagis. Och Morgan kräker han med...Oddsen ligger emot mig känner jag...

Veckan som gått har innehållt rätt så mycket jobb, och så den underbara bokföringskursen, inte att förglömma! Nä, jag ska inte vara sådan, det är en bra kurs och jag tror säkert jag får med mig nyttig kunskap därifrån.






Nä, jag tror jag tar 10 vitpepparkorn till och fortsätter att leva i förnekelse ang magsjukor och annat ett tag till!

Ha en underbar helg!

Jag stämplar ut, tack för titten!

Kalas söndag

Idag har vi haft kalas för Malte. Han fyllde ju 4 i torsdags så idag var hela tjocka släkten här på kalas. Det är ju många barn nu och det blir ett jäkla ös. Malte som var ganska så trött, slog sig hela tiden och grät med jämna mellanrum, sen var det fullt ös igen - till nästa gång han slog sig.
Sigges mamma hade gjort sin goda smörgåstårta och man åt o åt o åt, och nu mår man därefter. Men goooott är det =)

Det är helt galet vad tiden går fort, nu är denna helgen oxå över. Jag hinner inte med! Min mormor och morfar sa alltid det, att ju äldre man blir dessto fortare går tiden, jag förstod inte då vad dom menade men det gör jag verkligen nu. Dom hade så rätt.

På tisdag är det storseans. Det ska bli så spännande. Jag ska även informera lite om hur jag jobbar som regressionsterapeut, och det är jag så glad för. Det är ju det jag verkligen vill göra, det är det jag brinner för. Jag vet att i sinom tid kommer jag dit, jag måste bara ha tålamod. Detta är ju iaf en bra start om inget annat.

Nä, nu ska jag slänga mig på soffan och försöka räta ut min lite lagom uppsvällda mage.

jag stämplar ut, tack för titten!


bläää

Insåg idag att även min kropp påverkas numera, dessa j*vla utslag kommer tillbaks som ett brev på posten. Det har börjat på magen och risken är väl rätt så stor att jag får det lite varstans igen. Jag blir så ledsen! Fy fasen...Det blir nog till att gå å sola igen, det är ett fasligt meck.
Jag måste försöka att inte stressa så mycket, men det är ju lättare sagt än gjort, när man är mitt uppe i det så är det inte så lätt att bara "stressa ner".
Jag ska iaf vara lite ledig över jul och nyår och det kan jag säga att jag verkligen längtar efter! Det börjar kännas att jag inte har  haft nån semester i år.

Nä, det blir till att gå å lägga mig tidigt idag!

Jag stämplar ut, tack för titten!

RSS 2.0