fredagsmys

Radion hörs i bakgrunden och Malte nynnar med på de flesta låtarna. Sen kommer reklamen och då låter det;

" Dei ei slut på veckan dei ei dags fåååår freiijdags muuuuus"
Kan man annat än att fnittra lite för sig själv?


Kvällen tillbringade vi hos svärpäronen då Sigges pappa har fyllt år i dagarna så vi firade honom. Mycket mat, för mycket nästan på, men väldigt gott. Nu sitter jag här och är så mätt att jag knappt får luft. Och varför i hela friden äter man så mycket? Nåja, lär väl ha mardrömmar inatt med en sån full mage.
 
Dagens garv ( om du har lika sjuk humor som jag)
 




Det blir inte mycket mer idag, ska lägga mig rak lång på soffan nu och försöka smälta all mat, hur nu det ska gå till.

Jag stämplar ut, tack för titten!


Våga trotsa!

Hur är det egentligen, när är det läge att klippa av sig håret och sen göra en hyperpermanent? För det måste man väl när man har nått en viss ålder, eller? Hur många 65 åringar känner man egentligen som inte har kortklippt hår? Vad händer om man inte klipper av sig håret? Jag tror nog jag ska bli en sån där trotsare och jag ska trycka upp en t-shirt där det står " Jag trotsar permanentlagen".
Shit vilken respekt man skulle få alltså.

En annan grej som jag har tänkt på är det här med hur man pratar med någon om dennes föräldrar. Om jag tex frågar någon hur det är med hennes pappa så säger jag: " Hur är det med DIN pappa?"
Men många frågar ist, " Hur är det med pappa", " har pappa börjat jobba nu?".
 Det är då jag känner mig som om jag vore 5 år och personen som frågar sätter sig ner på huk för att bli lika lång som jag.
Visst, ibland är det rätt härligt att känna sig ung , men riktigt  så ung känner jag inte att jag behöver vara.

Jag är inne o jobbar idag, posthögen var enorm och en massa som behövdes göras. Det blir ju så när det är semestertider, det läggs på hög och sen blir det en faslig massa när man kommer tillbaks.
Det är bara vi i hela byggnaden, känns nästan lite spökligt, så tomt o tyst. Telefonen ringer inte heller - men det är för visso ganska skönt för man hinner med mer utan att bli störd hela tiden

O så var det det där med Facebook. Nu har jag blivit farmägare där. Beroendeframkallande? ja.
Jag kan ju inte riktigt påstå att jag har fullständig koll på vad det går ut på, men plötsligt så hade jag både kor och så hade jag sått en massa som jag sen ska sälja. Man avancerar upp till olika nivåer. Nu är jag ju där hela tiden för o kolla om mina jordgubbar etc har vuxit.
En ny tamaguchi. jisses..

Jag börjar få ont i halsen - blää..Hampus har klagat hela dagen oxå på att han har ont så han fick lite alvedon nu när han skulle gå å lägga sig.
Nu lär jag gå å oroa mig för svininfluensan.

Jag stämplar ut, tack för titten!


.

stolpar o annat

Dagen idag...ja vad har hänt egentligen? Sigge har hjälpt pappa idag oxå, dom har slagit ner en MASSA stolpar runt pappas marker, det var ett måste enligt jordbruksverket (tror jag det var) för att han då ska få eu-bidrag, och så fick han en månad på sig att fixa det. En månad går fort så därför har dom legat i, men nu är alla stolpar nere så nu ska det sättas tråd runt om, vilket tar en lång tid det med.

Vi åkte till Lund för att byta Hampus radiostyrda bil som plötsligt inte gick att ladda mer ( skitbil!) så nu har han fått en annan och så får vi helt enkelt hoppas på att den håller lite bättre.

Jag sitter o läser om lite olika utbildningar, jag är ju väldans sugen på att läsa. Jag får återkomma om vilka det lutar mest åt.

Dagens garv;





Jag stämplar ut, tack för titten!

Nu blir jag arg Luuukas!

Malte och jag har varit själva hemma nästan hela dagen, Hampus och Sigge har hjälpt pappa.¨
Jag kanske inte ska säga att vi har varit ensamma i den bemärkelsen för " Lukas" och "Bjorn" är ju här. Dvs en mjukishäst och en nalle. Dom satt med när vi åt och jag kan säga som så att bordskick det har dom inte.
Malte hade Lukas brevid sig på en stol och det var många ggr som Malte fick säga till på skarpen eftersom Lukas inte uppförde sig ordentligt.
"- Luuukas, sitt åååårdenkligt!!
-Luuukas? Luuuukas? Svaaaaja maj!!


-Svarar han inte dig frågar jag.
-Nä säger Malte uppgivet och tittar på honom med den argaste blicken han kan åstadkomma.

Snart ska jag gå å klippa mig...sitter här o funderar på hur jag ska göra, inte lätt det där. Jag återkommer med en bild sen...kanske...

´Det blev slingor för slanten idag, väntar med klippningen.


EGON 



Efter en skön kvällspromenad med Maria så sjunker jag ner i soffan och inte göra mycket mer idag!

Jag stämplar ut, tack för titten!

Hampus 6 år idag!

Idag är det Hampus födelsedag!
Idag för 6 år vid denna tiden på dygnet var jag övertygad om att han skulle stanna i min mage för evigt, han ville helt enkelt inte komma ut. Jag hade gått 6 dagar över tiden och det kändes som 6 veckor.
Jag hade pinvärkar ( kändes EXAKT som dom "vanliga" värkarna) i 3 dagar och sovit på kk 2 nätter. Jag var trött och ibland ganska så uppgiven. Ingen kunde ju förstå hur ont jag hade! Jag var ju den första som födde på KK i Lund så ingen hade ju en aning om hur ont jag hade och ingen förstod. ( hoppas ni förstår min ironi).
När man ligger där och har så apont och så säger barnmorskan " du är så duktig Anna, kämpa på". Vaddå duktig??
Sigge står där och försöker peppa mig på sitt fina sätt, han sticker till mig dricka emellanåt och har väl inte riktigt koll på när jag har värkar eller inte så det är inte alltid den bästa timingen att sticka in ett sugrör i munnen på mig. Men han menar ju väl.
Men när han 12.25 bestämmer sig för att äntligen entra denna värld, då var all smärta som bortblåst. Jag hade kunnat göra det 1000 ggr om för Hampus skull. Mina 30 + kilo som jag gick upp, dom pratar vi inte om, känns bäst så.


Imorse så bokstavligt talat marscherade Hampus in i vårt sovrum och sa;
" Alltså mamma o pappa, nu har jag legat vaken på mitt rum jäääättelänge, säkert 1 timme, när tänker ni komma egentligen??"

Det är då jag hur jag än försöker inte kan få upp mina ögon. Det är helt omöjligt.
" Vi kommer snart Hampus, vi ska bara få upp ögonen" säger vi.
Vad händer?
Jo vi somnar ju om såklart.
Hampus ropar med viss desperation från sitt rum;
" Maaaammma!!! Bara så att ni vet det så kommer jag att låtsas att jag sover nu, så ni kan komma!"

Jag gick in och väckte Malte som sov som en stock och yrvaken följde han med oss upp till Hampus.
Med den mörkaste basröst/ nyvakenröst sjöng vi för vårt älskade barn som idag fyller 6 år!

Han fick en radiostyrd bil och lyckan är total! Det som är mindre roligt är ju att den måste laddas i en massa timmar. Hampus tittar på den med jämna mellanrum för att se om den lyser grönt, då är den färdig.
 


Vi var o hälsade på min "syster" Nina idag och fick en rundtur i hennes fina lokal. Efter vi hade fikat där så åkte vi till alla barns paradis - Toys ´r us.
Malte fick snabbt syn på alla rutschkanor och dom åkte han om och om igen. Sen över till elbilarna och så skulle han sitta i varje bil om och om igen.
Hampus fick pengar igår som han själv skulle välja nåt roligt för. Han hade bestämt redan innan att ett star wars-svärd det ville han ha. Men så var där ju 100 kr över, och dom kunde han ju absolut inte spara!  Så sen gick vi runt och runt o runt och letade efter något som han kunde köpa. Det värsta är - att jag minns precis hur det var när man var liten och fick pengar.
Jag sa åt honom att han ju kunde köpa en skolväska för dom pengarna, men icke! När jag då frågade honom vart han skulle ha sina saker från skolan så svarar han en plastpåse.
Det blev en - oväntat - star wars gubbe till slut.

Snart börjar ett av dom bättre programmen just nu - Prison Break - I like!




Jag stämplar ut, tack för titten!

Migrän-dag

Gick och la mig i gårkväll med migrän och vaknade med migrän. Tröttsamt.
Efter en migräntablett, ett varmt bad, en halvtimme på spikmattan (aj!!) så känns det faktiskt lite bättre. Jag kan nog tom säga att det känns ganska skönt efter ett tag på spikmattan. Först gör det apont och sen blir det varmt och sen liksom vänjer man sig och då är det helt ok att ligga där.
Man ser dock inte klok ut efteråt, hela ryggen är alldeles prickig.

Idag ska vi fira Hampus födelsedag, han fyller egentligen inte år förrän imorron, men en del jobbar ju då så därför får det bli idag.



Hampus har fått så många fina presenter på sitt kalas idag. Höjdaren var sparkcyklen som han fick av Danne o Maria. Nästan alla barn på gatan har såna så nu är han med i "sparkcykelligan".
Malte och Pontus tycker så mycket om varann, dom har verkligen blivit bästa kompisar.






Om ens barn säger;
" Ni är den allra bästa familjen, i hela Sverige"
Det värmer så gott i ens hjärta, jag menar i HELA Sverige, jag hade blivit jätteglad för bara Skåne. Det måste ju innebära att vi inte är så illa pinkade som det verkar ibland.



Jag stämplar ut, tack för titten!

.....

Det är väldans tyst i huset just nu. Malte sover och Sigge o Hampus är iväg o hjälper pappa.

Hampus sov över hos Danne o Maria inatt. Det var länge sen jag såg en sån lycklig pojke som när han frågade Danne om han fick sova över - och det var ok. Genast satte han igång att planera vilka spel han skulle ta med och vad dom skulle göra.
Jag pratade med M nu på morgonen och Hampus hade väckt dom halv 7 imorse och tyckt att dom skulle minsann upp o spela nu. Kan ju inte låta nån tid gå till spillo!
Nu är dom som sagt iväg och hjälper pappa med att hängna in ett stort område.

Sen vi var iväg på sunny stand-up och David Batra pratade om sin dotter som säger "varför?" hela tiden, så har jag lagt märke till hur Malte gör exakt likadant. Jag har nog inte tänkt på det förrut utan mer bara svarat på alla dessa varför-frågor.
Malte, nu ska du äta lite lunch
-varrrför?

Malte, kom här ska vi ta en ny blöja
-varrrför?

Hampus hade en ful ovana att säga va? efter varje sak jag sa. Automatiskt så sa jag alltid samma sak 2 ggr, för att jag visste att han skulle fråga va.
Om jag sen frågade honom vad jag sa, efter det att han sa va, ja då upprepade han det jag sa. Då var det alltså inte så att han inte hörde, utan han bara var i drömmarnas värld ett tag - hela tiden.


Nästa vecka är sista semesterveckan, sen är det tillbaks till verkligheten igen.



Hampus börjar på simskolan igen och då ska jag ta tillfället i akt att börja simma när han är på sitt. Vi föräldrar får ändå inte vara med. Det är helt galet hur mycket man stoppar i sig under semestern, men framför allt, hur lite man rör sig. Konstigt man går upp i vikt eller? Gah!






Om det finns nån mer med lika torr humor som jag, så lär du skratta gott åt det här!

Jag stämplar ut, tack för titten!

Svettigt värre

Idag tänkte vi - och tydligen alla andra i skåne att vi skulle åka till Ikea. Gaah vad mycket folk där var! Helt galet.

Om man gör som jag, dvs tror att det är betydligt kallare ute än vad det är, och tar på sig jeans och strumpor då var man rätt svettig inne i butiken kan jag säga. Vet i fasen hur jag tänkte imorse men jag ångrade mig bittert när jag kände hur varmt det var. När man är så varm så har man kanske inte det bästa tålamodet heller, och alla dessa människor och alla dessa skrikande barn, det gör att man på allvar funderar på att bara ställa vagnen och gå ut igen.

När man står i dessa enooorma köer till kassorna så hör man ju ett och annat som folk pratar om.
Många fick tokspel på sina barn.

Det ultimata är när man måste stå still i en kö, och så får ett av barnen för sig att det ska hon/han minsann inte alls det  och börjar springa därifrån. Då ser man pappan med en fot kvar i kön samtidigt som svetten lackar och han inser att han måste lämna kön (som han för övrigt har stått i i 40 minuter) för att springa efter sin 2 åring.
Först säger han vänligt " Juulia, kom här hjärtat, du får inte springa iväg"
Julia skiter fullständigt i sin pappa och springer vidare.

-" Juulia, kom nu här vännen så ska vi ställa oss i kön igen"
Julia skiter fullständigt i sin pappa.

-JULIA! Nu kommer du hit, annars blir det ingen glass när vi kommer ut!
Julia skiter fullständigt i sin pappa.

Sen håller dom på så.....Pedagogiska pappan sinar bort...Och man känner igen sig så väl.
Barn + varuhus = ingen bra kombination.

Vi köpte iaf en del fina saker till vardagsrummet och såklart en del onödigt "ooo så billigt och så bra att ha" saker.
 


Polisen meddelar att man har gripit några av Usama bin Ladens släktingar .De Personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co Laden. Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden .




Jag stämplar ut, tack för titten!


Dra-benen-efter-sig-dag

Idag har varit en sån där göra-ingenting-dag. Ganska skönt faktiskt. Hampus och jag cyklade en runda i förmiddags men annars har vi inte gjort nåt speciellt.
Vi har möblerat om lite i vardagsrummet och det blev faktiskt riktigt fint.

Hampus konstaterade idag att det är nätt o jämnt att hans njurar pallar med när Malte skriker, och om han inte lyder så skulle han minsann stämma i bäckarna.  Älskade barn.

Jag var uppe på jobbet idag och kände att det hade varit helt helt ok att börja jobba nu, jag kunde tom känna att jag saknade det. Det gjorde mig lite ledsen samtidigt för att i samma veva så kom tanken att jag bara har hösten kvar, sen ska jag sluta. Vill inte det...Förhoppningsvis så kommer pappa på att han behöver mig längre så jag får stanna. Önska kan man ju alltid göra, ibland går ju önskningar i uppfyllelse.







Jag hittade en sån rolig sida där hon hade listat en massa roliga LP-omslag, jisses vad jag skrattade!









Denna sköna sida hittar du här;
http://katastrofalaomslag.blogspot.com/

Jag stämplar ut, tack för titten!


Sunny standup

Jag kan verkligen rekommendera " Sunny Standup"! Det var så jäkla roligt. Vi hade tur med vädret, trots allt. Det regnade bara lite och vi hade ju såklart med oss regnkläder så vi klarade oss bra.
Varenda plats var upptagen så jag får väl förmoda  att dom hade sålt slut på biljetterna. Min absoluta favorit är David Batra, han är ju bara helt underbar. Han pratade om sin 2, 5 åring där hemma vars enda fråga hela tiden var "varför?".
Jag skrattade så gott, känner ju igen allt det där från Malte mus här hemma.
Det är så underbart att skratta sådär, och så mycket.





Hampus är en fantastisk 6-åring. Igår när farmor o farfar var här och passade dem så hade han hjälpt Malte med allt. Malte hade promt sagt att det var bara Hampus som skulle hjälpa honom. Så- när han blev kissig, då skulle Hampus hjälpa honom på toan..Det gick lite som det gick, men ändå.
Farmor fick inte sätta på honom pyjamas, det skulle Hampus göra. Och det gjorde han. sen skulle dom somna tillsammans. Han är helt otrolig, och Malte är så trygg i honom. Det blir verkligen annorlunda nu när Hampus börjar skolan och Malte blir själv kvar på dagis. Men jag tror att han kommer växa jättemycket utav det, och Hampus längtar ju efter skolan.




TISDAG

Jaa, vad ska man göra idag då....

Vilken härlig dag det har varit idag. Imorse bestämde vi oss lite hastigt o lustigt för att åka till Helsingör och så blev det. Vi ringde till vår goa goa vän Christel som gärna hängde med. Hennes son Erik var på besök så han följde med han oxå.

Christel är en alldeles underbar människa som jag tycker så mycket om. När jag ser henne tillsammans med sina barn så kan jag inte låta bli att önska att alla barn fick ha det så. Hon har två jättefina barn som jag vet att hon är så stolt över, och det förstår jag.Men hur kan det bli annat, med en mamma som hon? Tack för idag kära Christel!
Alla borde ha en Christel vid sin sida!

Malte o Hampus tyckte det var häftigt att åka med båten, ännu häftigare var såklart allt godis och alla leksaker i shoppen ombord. Farligt att gå in där hungrig kan jag säga!




 Sommarens solglasögon mode? Hampus och Dame Edna =)

Jag hade en diskussion med en kär vän för ett tag sen om det här med att skaffa barn och jag berättade hur jag känner, hur härligt det är med barn och hur mycket jag älskar mina osv.. och att det verkligen är så "mina barn och andras ungar", sen hittade jag detta klippet, hennes farhågor spädes nog på lite grann..




Jag stämplar ut, tack för titten!

E det långt kvar?

Tillbaks efter en jätte härlig helg i Uddevalla. Fastän vi bor långt ifrån varann och inte ses så ofta längre, så var det ändå precis som förr. Jag fylldes av ett rus av lycka som strömmade genom min kropp, det var så underbart och se att allt var så bra, att Carina mådde så bra, att hon har en alldeles underbar pojkvän som gör henne lycklig. Hon är fortfarande lika vacker, tja, det var som att färdas tillbaks till gymnasiet igen, bortsett från att jag definitivt inte ser likadan ut.


När vi körde upp så regnade det nåt helt galet, det regnade så mycket att vi fick köra i 70 km/tim i princip hela E6an, och då var drygt. Folk kör som galningar ändå, och många verkar tro att vattenplaning inte kan drabba dem.
Resan hem gick betydligt smidigare, bättre väder framförallt.
Vi stannade i Göteborg och så gick vi på Universeum. Det var häftigt måste jag säga. Barnen var alldeles ifrån sig  emellanåt och tyckte det var nåt alldeles speciellt. Det var MYCKET folk, och det var lite drygt men annars var det kanon.





Att åka bil längre sträckor med små barn kan vara....ja vad ska jag säga, ganska så påfrestande.

-Maaamma?
-Ja?
-Du maaamma....maaammma- MAMMA!!
-Jaa vad är det?
-Du mamma....aauum...jag har glömt det..

- Maaaalte sluuuuuta, du får inte hålla på min sida av mittenkudden! Maaaamma säg till haaaaan!
-Haaampuuus, aaaaaaaaaj! Mamma han slådde maaaaaaj!!!
-Noääää det gjorde jag inte aaaalls det!! Han slog Maaaaj! ( skånska mig)

Vid det laget har jag intagit mina lugnande och sitter med en dimmig blick och gungar fram o tillbaks där fram.
Nä....inte riktigt, men jag börjar förstå mina föräldrar mer nu, de gånger då pappa fick tokspel när jag o Danne bråkade hela tiden i  bilen så fort vi skulle nånstans.
Jag minns speciellt ett tillfällen när han fick nog och bara körde in bilen till sidan och stannade sen gick han ur. Vi slutade ju att bråka och undrade vad som stod på, helt oförstående att han hade fått nog.
Jisses vad vi kunde bråka - stackars pappa många ggr...

Vi hade kört i ca 10 minuter när Hampus började fråga om det var långt kvar...
- Njae...en liten stund är det allt..

Jag har hämtat ut biljetterna till Sunny stand-up idag, ska bli så roligt att åka och se dom imorron! Så nu  ber jag till vädergudarna att ordna fint väder, eller iaf uppehåll imorron kväll.
Tänkte slänga ut melon eller nåt annat i trädgården - som offergåva.. Sen får Sigge göra sin offerdans, så ska det nog gå vägen.


sol o bad!

Idag har varit en härlig dag. Vi har tillbringat dagen på badet, tillsammans med ett gäng goa människor.  Hampus har som vanligt varit mer i vattnet än uppe på land, men jisses vad roligt han har haft.

D, M och O var här i kväll och vi grillade, super mysigt!

Imorron bär det av till Carina, jag längtar!

Semesterlat som jag är, så skriver jag inte mer idag,
Jag stämplar ut, tack för titten och trevlig helg!



best of blocket

Vilken härlig dag det har varit idag. Vi tillbringade större delen av dagen vid havet, badade och hade det skönt. Det blåste lite grann men det gjorde ingenting.
Hampus även känd som badankan, badade hela tiden. Malte är lite modigare nu och doppade iaf fötterna emellanåt. Hornen växte ut med jämna mellanrum på Hampus och så skvätte han på Malte som såklart blev alldeles förkrossad och skrek så att alla på stranden såg åt vårt håll. Och Hampus, vad gjorde han då? Jo han garvade så han höll på att kissa på sig. Man hör direkt när han inte är snäll mot Malte, då har han ett speciellt skratt, där kan han aldrig lura mig iaf.

Vi avslutade kvällen med en lååång cykeltur hem till D och M. Vi räknade ut att vi nog cyklade närmre 2 mil. Hampus cyklade hela vägen och hade nog kunnat cykla en bra bit till.

http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_697.jpg ( Denna fick mig att skratta gott )


Kolla speglen till vänster...


Jag stämplar ut , tack för titten!


recept o annat

Idag tog jag, Malte, J och hennes son tåget till  Lund och gick där o strosade. Vi hamnade i stadsparken och där tog vi en fika. Lund är en underbar stad med en skön blandning av människor. Man kan i princip se ut hur som helst i Lund. Tu för mig det!

Sigge fick ha en dag för sig själv, vilket inte händer speciellt ofta. Det är ganska så viktigt det där tycker jag, att man får ha egentid och bara vara helt för sig själv. Man laddar batterierna liksom.

Jag har funderat lite för mig själv de senaste dagarna vad jag vill göra med mitt liv när jag slutar hos pappa efter nyår. Jag fick en tanke att jag kanske skulle utbilda mig till frisör...sen tänkte jag lite på make-up artist, men det la jag ner igen med tanke på att det nog är ganska svårt att få jobb just inom det.

Tänkte att jag kunde ju byta helt o hållet, bli typ hjärnkirurg eller nåt annat yrke utan krav på utbildning.
Annars tänkte jag att jag kan ju alltid börja jobba för maffian eller nåt, jag som har ett sånt hotfullt yttre, ser farlig och respektingivande ut liksom. Världen är full av möjligheter!

Jag gjorde en super enkel fisk rätt till middag, och jag tänkte dela med mig av receptet. Mina kids älskar det. Inget fancy på nåt sätt men väldans gott!

Fiskgryta

50 gram smö
3 msk mjöl
5 dl mjölk
1 grönsaksbuljongtärning
1 msk finhackad färsk/torkad dill
ca 1 krm nymald svartpeppar
ca 400 gram fisk ( jag använde sej nu sist)
ev skalade räkor

Smält smör och rör ned mjöl. Späd med mjölken i omgångar till en ganska tjock bechamelsås. Smula ner buljongtärningen, tillsätt dill och peppar. Tärna tinad/halvtinad fisk i små munsbitar. Låt sjuda i såsen i 5-10 min. Rör ev. ned räkor innan servering.

Vi brukar äta det ihop med ris och kokta grönsaker.

Nu ska denna tanten gå å lägga sig.
Jag stämplar ut, tack för titten!




familjeträff

Tanken var att Malte mus skulle sova över hos farmor och farfar idag, men så blev det inte, det slutade med att Hampus sover över ist.

Vi lämnade Malte hos farmor o farfar i förmiddags och sen har han varit med dom hela dagen. Jag, Sigge o Hampus var i Ystad och badade. Hur härligt som helst, jättefint väder och varmt i vattnet.
Nu ikväll  var vi, tillsammans med Sigges föräldrar, bjudna hem till pappa o Angela på middag. Vi hade en jättetrevlig kväll med helt fantastisk mat.
Malte fick lite kalla fötter när han skulle följa med dom hem igen, och ville hellre följa med oss. Hampus var inte sen att säga att han ville sova över då, och det fick han ju såklart.

Hittade lite bra sätt att lära sig;

Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv och verb? Skolan har ändrat lite i sina undervisningsmetoder:

* Substantiv är ord som du sätter "fan" eller "jävel" efter.
Tex: klockfan, gubbjävel, hammarjävel, etc.

* Adjektiv är ord du sätter "skit" före.
Tex: skitbra, skitsnygg, skithäftig, etc.

* Verb sätter du "utav helvete" efter.
Tex: drack utav helvete, dansade utav helvete, körde utav helvete, etc.

Eftersom jag bara älskar detta klippet så tänkte jag dela med mig;


Jag stämplar ut, tack för titten!

Vaaakna!

Det börjar närma sig nu, vår resa till min goa vän Carina. Jag längtar jättemycket och det ska bli så roligt o träffa henne igen. Innan dess så ska vi  nog hälsa på hos min kusin och hans tjej, vilket oxå ska bli jätteroligt.

Nu när Hampus är hemma igen så är det lika med att gå upp TIDIGT. Igår när han sov över hos farmor o farfar så vaknade vi 9.30 och idag - då var han o ruskade i oss strax innan 7. När inte det funkade så började han med Malte ( som hade mardrömmar och sov hos oss större delen av natten).
-Malte, du ska vi leka med bilarna?
- Mmm...snart Hampus..
-Men Malte ska vi leka då eller??
-mm..snart Hampus
-MALTE, om du inte kommer nu så kommer du aaaaldrig att få titta på mina saker igen!!
-Jag kommer Hampus!! säger Malte o rusar ur sängen, han vill ju inte riskera att inte få titta på Hampus saker fler gånger. Hemska tanke.
Sen när han väl hade fått upp Malte och vi var klarvakna, då frågar han om han får spela tv-spel!
Det var liksom mer sporten att få upp alla som var det roliga.

Så gör Hampus alltid, " om du inte gör si eller så, så får du aldrig mer lov att hoppa på studsmattan"
Och så gör Malte det direkt.

Dagens garv;

Knut hade fått jobb i en pub och det var hans första dag på jobbet.
Chefen förklarade: Du blandar bara drinkarna kunderna ber om. Ja, och
så var det en sak till:
Två dövstumma bröder kommer ikväll. När de pekar tummen upp betyder det att de skall ha ett glas Jägermeister. Pekar de tummen ner skall de ha ett glas vodka.

På kvällen kom de dövstumma bröderna. De beställer både Jägermeister
och vodka och allt gick väldigt bra.
Plötsligt börjar bröderna sitta still med öppen mun och så satt de
länge.

Knut blev lite ängslig och ringde chefen.
- De två dövstumma är här och sitter tätt ihop och bara gapar, så har
de suttit länge. Skall jag ringa efter ambulans? frågade Knut ängsligt.
- Hur mycket har dom druckit? frågade chefen.
- Sju Jägermeister och fyra vodka var, svarade Knut.
- Å,ja, sa chefen. - Då sitter de bara och sjunger

Sammafattningsvis så har vi haft en jätteskön dag, och jag önskar mig vackert väder imorron -tack!
Jag stämplar ut, tack för titten!

Brandmanna-Malte

Idag har Malte fått vara med på brandstationen och han har fått sitta i brandbilarna och fått se hur allt funkar.
Min kompis Jeanette, hennes man jobbar som deltidsbrandman och därför så fick vi lov att följa med och titta. Behöver jag säga att Malte var impad?


Hampus har äntligen kommit hem, nu är jag hel igen. Han har berättat om allt dom har hittat på, om hur han fick köra en av traktorerna, och om hur det var på marknaden som dom var på idag. Det är så härligt att se, både hur mycket han älskar att vara hos dom och hur mycket dom älskar att ha honom hos sig.

Dagens roliga.

Ena skåningen beundrande till den andra.
- Va brun du är, du ser ut som en spanjor.
Den andra förbannad tillbaka
- Oh, du din dj**l. Du ser banne mig ut som en spann mög.



Jag har bokat biljetter nu till sunny stand-up nu. Mange o Marlene ska hänga med, det ser jag verkligen fram emot


!

Jag stämplar ut, tack för titten!

Fredag

" Alltså du mamma, min kompis Ida, hon har ingen snopp, men det har jag....vad har du mamma, har du också snopp?"
Malte får inte riktigt ihop det här med vart 17 min snopp har tagit vägen och funderar nog ganska så mycket på det.

Jag brukar skicka honom till Sigge och så säger jag att pappa är duktig på o förklara sånt. Men då föreslår Sigge att dom ska leka på rummet och vips - så slapp han den frågan.

Vi tillbringade dagen i Ystad, gick en runda på stan. Jag älskar den staden, om jag skulle flytta så skulle jag kunna tänka mig att bo där, om jag nu skulle välja att bo i en stad alltså.
Malte - även känd som Malte Trots - körde ett av sina moves i en av butikerna. Han fick inte som han ville så då vrålade han i högan sky. ALLA vänder sig om och följer nyfiket varje rörelse vi gör och väntar på vad vi ska göra. Pinsamt? Ja!

Farmor och farfar ringde och frågade om Hampus ville komma o sova över idag, och det var ju inget snack om den saken, det ville han ju såklart gärna.
Så ingen Hampus hemma idag heller - känns så tomt. Längtar tills han kommer hem imorron.
Han saknar nog inte oss precis, när vi skulle lämna honom så ville han inte att vi skulle stanna och fika utan vi kunde väl åka hem direkt tyckte han.
Snart kommer tiden när han börjar sova över hos kompisar oxå, och sen...flickvän..gah..*andas i en påse*




Dagens garv;

Märta är en liten vilde i sin rullstol, och älskar att fräsa omkring på hemmet. Hon tar kurvor på ett hjul och bottar ur i de långa korridorerna. Men, eftersom hon och övriga på hemmet inte riktigt har alla hästar i stallet, så tolererar de varandras egenheter.

En dag när Märta drog på längs en korridor, öppnades en dörr och Mats klev ut i korridoren med armen höjd. "STOPP!" sa han med myndig stämma. "Har du körkort för den där?" Märta rotade i sin handväska och
fick fram ett chokladpapper och höll upp det. "OK!" sa Mats och Märta drog vidare.

När hon tog kurvan vid TV-rummet med skrikande däck, dök Gösta upp framför henne och begärde att få se skattekvittot. Märta dök ner i handväskan igen och drog fram ett flaskunderlägg. Gösta nickade
slött och sa "Varsågod och kör vidare, damen."

Märta närmade sig den sista korridoren innan hon kom fram till entrén, uppenbarade sig Folke framför henne iförd inte mer än ett rejält stånd och Märta utbrister "Åh nej, inte blåsa i alkotesten nu igen!"


Man kan bli smått förvirrad om man kollar på de olika vädersajterna. Om man kollar danmarks (dmi.dk) så ska det bli fint nästa vecka, kollar man klart.se, så ska det regna dom dagarna när den danska säger att det ska bli sol. Enligt norska (yr.no) så ska det bli mest regn...
Jag väljer att tro på vaderkanalen.se och på dmi.dk, dom har bäst prognoser. Kan ju inte göra så mycket åt vädret, men ändå!

Jag stämplar ut, tack för titten!

Regnet det bara öser ner...

Detta eviga regn! Det har regnat precis hela dagen! Den enda fördelen med att det är dåligt väder är att man får lite gjort inomhus oxå. Även om mina favoritsysslor inte är att städa, men det är ju ett nödvändigt ont.

Hampus åkte till pappa o Angela imorse och han ska sova över inatt. Malte fick precis ringa och prata med honom, och han berättade hur mycket han saknade sin bror. Det är väldans tomt utan Hampus, framförallt så är det väldigt tyst. Ingen som sjunger " Staaaai de naaajt", men det kompenseras genom att Malte pratar -heeela tiden.

Jag o Maria var ute o gick en skön promenad nu ikväll, så himla skönt att komma ut lite, har suttit inne precis hela dagen. Sovrummet är nästan klart, så när på taklister och några tavlor som ska upp, men det blir riktigt fint!

Dom tipsade imorse på radion om ett klipp på youtube där gruppen Bounce och många andra dansare hade en hyllning till Michael Jackson på Sergels i Stockholm;




Dagens garv;

Tre kvinnor dog tillsammans I en olycka och kom till himlen. När de kom dit blev de mötta av Sankte Per som sa "Vi har bara en regel här i himlen... trampa inte på ankorna."

Så gick de in I himlen, och visst, där var ankor överallt. Det är nästan omöjligt att inte trampa på en anka, och fast de gjorde sitt allra bästa för att undvika dem råkade den första kvinnan olyckligtvis trampa på en. Sankte Per kommer till henne med den fulaste man hon någonsin sett. Sankte Per kedjar fast mannen vid hennes sida och säger "Ditt straff för att du trampade på en anka är att tillbringa evigheten fastkedjad vid denna fula man!"

Nästa dag råkade den andra kvinnan trampa på en anka och direkt kom Sankte Per, som inte missar någonting, och med sig hade han en extremt ful man. Han kedjar fast dem tillsammans med samma förklaring som till den första kvinnan.

Den tredje kvinnan har observerat allt detta och är, eftersom hon inte vill bli fastkedjad i evighet med en ful man, mycket, MYCKET försiktig med var hon sätter fötterna.

Hon lyckas att gå i flera månader utan att trampa på en enda anka, men en dag kommer Sankte Per fram till henne med den snyggaste man hon någonsin sett. Lång, långa ögonfransar, muskulös och smal.

Sankte Per kedjar fast dem vid varandra utan att säga ett ord. Kvinnan kommenterar det hela "Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna att vara fastkedjad med dig i all evighet?"

Killen svarar, "Jag vet inte hur det är med dig, men jag trampade på en anka!"

Jag stämplar ut, tack för titten!

lite uppmuntran tack...

Jag känner mig lite låg idag...Det hade gärna fått hända nåt roligt idag för o pigga upp mig. Det finns hur mycket som helst som jag borde göra här hemma men känner inte för o ta mig för nånting.
Sigge ska ge sig på att tapetsera i vårt sovrum idag, det kommer bli jättefint tror jag.

Malte tänkte att han skulle krydda tillvaron lite grann genom att trotsa, något som han är lite av specialist på för tillfället. När han inte får som han vill så skriker han i högan sky, och jisses vilka toner det kommer ur den lille kroppen.
När jag blir arg och säger till honom så blir han först ännu argare och sen låter jag honom vara, när han är så arg är det ingen mening med att försöka prata med honom.
Som tur är går det över lika fort och han blir glad igen.

Vi har mer el mindre bestämt nu att vi ska gå å se Sunny Standup-Standupfestival, det är med Måns Möller, Thomas Järvheden, , Özz Nûjen, David Batra, Hasse Brontén, Karin Adelsköld + hemliga gäster, det är den 20 juli i Helsingborg. Kan nog bli en riktig höjdare. Nu återstår bara barnvakt, men det ska nog inte vara några problem.
David Batra är en av mina absoluta favoriter. Jag älskar " Kvarteret Skatan" oxå.

Som skåning, och många skåningar med mig, tycker säkert att man kan prata danska bara genom att ändra liiite på hur man pratar, här är ett bra exempel!




Sovrummet börjar bli riktigt fint, det är så roligt när man får göra fint. Jag har en duktig man som fixar det mesta.
Jag ska krypa ner i min säng i mitt nästan nya sovrum.
Jag stämplar ut, tack för titten!

Gööööran!

Sigge har hjälpt pappa hela dagen, dom har hämtat hem halmbaler till hästarna.
Det hade gått bra när barnen sov över inatt. Sa dom iaf...Angela såg rätt trött ut och pappa hade huvudvärk..hm..Igår var Angelas dotters barn där och sen då Hampus o Malte idag och sen Oliver..jag skulle gissa på att ett vilohem ett par veckor nog inte vore fel för dom efter detta.
Jag kan bara konstatera att mina barn har världens bästa morfar, och plastmormor. Tänk om alla barn kunde få ha det som dom har det när dom är där, dom gör verkligen allt för barnen för att dom ska vara glada och ha det roligt.

Hampus har badat i poolen flera ggr idag, och han blir duktigare o duktigare på att simma.

I närheten där pappa bor så är det ett gäng barn i 10-års åldern som bor över sommaren. Dom har fått nys om att en av katterna på gården har fått ungar. Det spred sig som en löpeld och plötsligt så kom det 6-7 st för att kela med kattungarna. Nu har dom döpt allihop. Bengt, Göran, Pockis och nåt annat självklart kattnamn. Dom kommer varje dag för att ta foto på dem. 
En av tjejerna satt o tittade på när ungarna diade från mamman och sen ställde hon frågan om det var den stora som var mamman eller pappan...Ja, knivig fråga det där.


Barnen är hemma igen så nu känns det mer normalt. Det känns mer normalt nu när man inte kan avsluta en mening för att man blir avbruten, eller att här inte är så tyst.
" Pappmamma, han slooooog mig!"
"nooooäää det gjorde jag INTE, de var du som slådde maaaaj"
Välkommen hem älskade barn.

Jag har provat min spikmatta lite grann idag...Om det var skönt? Svar nej..Om det gjorde ont? Svar så in i h-vete.
Jag har lite svårt att slappna av känner jag, men det är en sak som jag antar att man lär sig efter hand. Jag ska prova den imorron igen.
Jag sa till Hampus att han gärna fick prova den om han ville, då tittade han på mig som om jag hade föreslagit att han skulle spika sig själv i handen.
" men alltså mamma, det gör ju skiiitont , MÅSTE jag göra det? Jag vill inte!"
Som om jag brukar tvinga honom att göra saker. Han har berättat för sina kompisar på gatan att jag minsann har en spiiiiiikmatta som jag ligger på, som gör skiiitont och har jättemånga spikar som går rakt in i ryggen. Barnen tittade på mig med stora ögon och var hur impade som helst. Då spottade jag lite sådär tufft och drog handen genom håret, och bara nickade sen gick jag in. Coolast på gatan - det är jag det!

Dagens garv ( på utrikiska)
A very proper man started going into the neighborhood drug store every week and buying 2 dozen boxes of condoms. Week after week, he would come in with the same order.
One day, the druggist felt he had to say something to the man. "Wow! You must have the stamina of a bull. Talk about getting lucky! How on earth do you use that many condoms a week?"
The man looked at him in disgust and said, "I beg your pardon, but I find the whole idea of sex repulsive!"
So, the druggist asked, "Then what do you do with all those condoms?"
The gentleman answered, "I feed them to my poodle and now she poops in little plastic bags."

Jag stämplar ut, tack för titten!

idétorka.....

Tisdagkväll, barnen sover över hos pappa o Angela ikväll. Känns jätte jättekonstigt att det bara är jag och Sigge hemma. Det är första gången som Malte sover borta, så det är första gången vi är helt utan barnen. Mycket skum känsla måste jag säga.
Sitter för tillfället och väntar på att dom ska ringa och säga att Malte har hemlängtan, men det går säkert bra, nu ska bara jag slappna av.

Nepp det blir inte mycket skrivande idag inte, 
jag stämplar ut, tack för titten!
 


Spikmatta

En tur till Ikea och till Burlövs center  blev det idag. Vi handlade lite smått o gott till sovrummet, vi ska ju göra om där inne. Det kan nog bli fint till slut.
Jag köpte en spikmatta oxå, inte på Ikea då utan på köpcentrat. Ska bli mycket intressant och se om jag upplever det så positivt som dom flesta säger.


Hampus och Malte fick varsin bil när vi var iväg, batteridrivna som går på en bilbana. Det hela började bra när vi kom hem, dom lekte jättebra och satte ihop banan. Efter en liten stund får Hampus tokspel och skriker rakt ut i luften.
" Maaalte har sabbat hela min baaaaana, ååååå jag ska aaaaldrig mer leka med dig Malte".
Då går Malte med raska steg mot trappan och ska gå ner och så säger han;
" Såfall går jag ner om du inte kan uppförja daj!!"
Som tur e så blir dom vänner lika fort igen och nu bygger dom igen.

Malte berättade en "läskig historia" idag (hans beskrivning)
" Det var en pojke som hette Malte Svensson och en pojke som hette Hampus Svensson. Så gick dom över en väg och så sa den ena pojken " aaaaaaaaaaa" och så blev dom rädda (jädda) och sen...slut!"
Läskigt värre.

När vi kom ut från Ikea så sken solen och det var varmt och spontant så säger Sigge; " ååå vilket härligt väder och  vad varmt o skönt det är!"
Då står där en tant brevid som säger; (läs på breeed skånska)
"-Au det va no den foorsta som har sagt, nä min själ, man skulle ha vatt i vannet istället, långt ud. De ei for himskt den härade varmen" ( Du är den första som har sagt så, man skulle ha varit i vattnet ist, långt ut. Det är för hemskt denna värmen)



Efter kvällsmaten blev det en härlig promenad, vi gick ganska så långt. Hampus cyklade men var väl inte jätteimpad över att behöva följa med. Hampus är ju en kille med mycket energi så en promenad på kvällen är inte fel, så får han gjort av med lite överskottsenergi oxå.
Jag blev positivt överraskad idag, jag köpte en tröja på Tradera, och man vet ju aldrig egentligen, det kan se så bra ut på bilden men sen i verkligheten kan det vara helt annorlunda. Men denna var riktigt fin, precis så som bilden visade. Kanon!

Nu ska jag ge mig på att sortera lite i min garderob...tradit men ett nödvändigt ont känner jag.
Jag stämplar ut, tack för titten!


singing in the rain

Vi har faktiskt sovit rätt så bra inatt, Oliver vaknade vid några tillfällen och var lite ledsen och förvirrad men när han fick komma till vår säng blev han lugnare.

Det har regnat och regnat hela dagen, och  vi stod i valet och kvalet om vi skulle åka på "Diggilo" eller inte. Vi läste på SMHI´s hemsida och där stod det att det inte skulle regna i Kristianstad. Och det trodde vi på....ack vad SMHI misstog sig..Det regnade som aldrig förr. Jättemycket folk och långa köer, men in kom vi till sist. Vi hade packat picnickorgen och inte skulle väl lite regn för stoppa oss. Vi stod där med våra paraply och käkade baguetter och drack kaffe. Barnen hade regnkläder såklart och vi hade jackor som tålde regn - trodde vi. Men icke, SIgge var helt genomblöt, det var nog inte ett enda plagg som var torrt så han frös jättemycket. Stackarn..
Vi gav upp efter 1 1/2 timme och gick tillbaks till bilen för att åka hem. När jag satte in Malte så upptäckte jag att han oxå var alldeles blöt. Jag förstår inte hur det har gått till, men det är tydligen väldigt dåliga regnkläder, med tanke på att han var blöt rakt igenom han oxå. Nu bara ber jag att han inte blir förkyld på kuppen.

Vi hade trevligt sällskap av Mange, Marlene och Pontus oxå. Och så Marlenes föräldrar och syster. Barnen röjde som bara den och folket som satt omkring oss smålog åt dom när dom skrattade och busade. Sen var där ju såklart dom som såg sura ut och tyckte kanske att dom störde..Men såna finns det ju alltid.









Jag stämplar ut, tack för titten!

800 grader

Jag känner mig hemsk som klagar, men fasen vad jobbigt det är när det är så här varmt.
Sigge sa att jag minsann skulle ångra mig sen när det blåser och är kallt, att jag då skulle längta tillbaks. Ja, kanske men jag kan inte tycka att det är skönt när det är FÖR varmt. Det står helt stilla och man bara svettas. Man har en stubin som nästan är obefintlig och orkar ingenting. Barnen är gnälliga och rastlösa, trots att dom egentligen inte orkar nåt dom heller.

Hampus har sin kompis Marlon här och dom spelar tv-spel. Jag brukar alltid säga att jag inte vill att dom ska sitta inne o spela när det är fint väder - men idag vill jag nästan inte att dom ska vara ute.
Vi ska hem till svärpäronen och äta middag i eftermiddag och kolla sen kolla på kort från deras semester. Efter det, då blir det garanterat ett dopp i pappas pool, om vi inte har smält bort innan dess.

Vi har Oliver hos oss denna helgen. D och M är iväg och ser på teater så han ska sova över hos oss. 3 barn - det är...ja vad ska jag säga..betydligt mer att göra. Men visst, Oliver är liten, och i åldern där dom är överallt och ingenstans, hela tiden, så man kan inte släppa honom för en sekund.
 Malte leker mer själv och därför kan man själv slappna av lite.



Idag så ringde det i min mobil när jag var ute så Sigge svarade och då är det en kille som frågar efter mig. När Sigge då säger att jag inte är där så säger killen att han undrar ifall jag fortfarande är intresserad av barnvakt v. 30-32! Då säger Sigge att han nog har ringt fel, men då säger killen att han söker Anna och så då mitt efternamn..Jag fattar ingenting..skumt är det iaf =)

Oliver o Malte sover, så plötsligt blev här väldigt tyst, Hampus spelar tv-spel med Sigge. Jag har hällt upp ett glas vin och nu ska jag bara precis sätta mig i soffan och inte röra mig ur fläcken på ett tag.

Jag stämplar ut, tack för titten!

Kolla på miiiig!!

Idag blev det en tur till ett  bad här i närheten. Med tanke på algblomningen igår i havet så kände vi att vi ville ta det säkra före det osäkra och åka till en bassäng idag ist.
Hampus (alias vattendjuret) är sprängröd i sina ögon nu, han har dykt så mycket idag. Där fanns en vattenrutschkana oxå, som både han och jag åkte. Hur roligt som helst.

Det var mest barnfamiljer men även en del "ungdomar", då menar jag dom som är ä n n u yngre än vad jag är. Dessa ungdomar, killar i 15-års åldern, skulle impa på några tjejer. Den ena vrålade i högan sky och sen slängde han i sin kompis i poolen och sen skrattade dom andra jättemycket. Sen stod där då en stackars tjej (med jättemycket smink och fin i håret) hon blev nästa offer. En av killarna slängde sig över henne och sen for dom i. Plötsligt så var hon inte så fint sminkad längre utan hade mer likheter med Alice Cooper.

Inte många rader skrivna idag, förhoppningsvis så släpper min envisa huvudvärk efter en natts sömn.

Jag stämplar ut, tack för titten!


Algblomning..urk

Imorse packade vi picnickorgen och så bar det av mot Åhus för sol o bad. trodde vi....Det var värsta algblomningen så det gick inte att bada. Vattnet var alldeles brunt och geggigt, såg ut som bajs - hur äckligt som helst. Det var en del folk på stranden men ingen badade. Det var fruktansvärt motbjudande.
Vi låg en stund  på stranden men halva grejen när man åker till havet är ju såklart att bada, så vi gav upp och åkte hem till pappa och badade ist. I regnet.. Men det var så skönt att bara få svalka sig och det var 25 grader i vattnet så det gjorde inte så mycket att inte solen sken.

Hampus är hos sin nya kompis idag, killen som bor här på området. Det verkar vara en jättebra kille, och Hampus var jätteivrig över att få leka med honom. Marlon som han heter, kom och mötte Hampus sen sprang dom hem till honom och lekte. Sigge ringde dit för o kolla läget och då berömde hans mamma honom så mycket. Sa att han var en sån duktig och väluppfostrad kille och att hon var imponerad av honom (!). Jag är numera inte 1, 67 cm lång, jag är 2,10! Gissa hur stolt man blir. Allt traggande har alltså gått in, han uppför sig som vi önskar. Hurra!!
Det blev bestämt att efter kvällmaten ska dom leka igen.

Sigge o Danne är på bio ikväll, och Maria o Oliver har varit hos oss. Hampus har varit hela kvällen hos Marlon och dom har haft jätteroligt.

Dagens bästa ( om än ganska lång)

Gumman som slog vad

En liten, krokig gammal gumma kom en dag in på Handelsbanken. Med sig
hade gumman en bärkasse med sedlar.

Hon insisterade på att hon måste prata med bankdirektören för att öppna
ett sparkonto eftersom det "rörde sig om mycket pengar!"

Efter mycket dividerande fram och tillbaka, lät kassapersonalen henne
träffa bankdirektören (kunden har ju alltid rätt). Bankdirektören
frågade henne hur mycket hon ville sätta in. "1.750.380!", svarade
tanten och tömde bärkassen på skrivbordet.

Direktören blev av förståeliga skäl nyfiken på hur tanten kommit över så
mycket pengar i kontanter. Han frågade därför henne, "Bästa
damen, jag måste bara fråga var Ni fått tag i alla pengarna."

"Jag slår vad," svarade den gamla gumman.
"Slår vad? Hur menar ni?"
"Tja, till exempel skulle jag kunna sätta 250.000 spänn på att du har
fyrkantiga testiklar!
"Ha!" skrattade bankdirektören. "Det är ett vansinnigt vad, du kan
aldrig vinna!"
Gumman utmanade direktören, "Så då är vi överens om vadet?"
"Visst," sa bankmannen, "Jag sätter 250.000 kr på att mina testiklar
inte är fyrkantiga!"
Den lilla gumman sa då, "OK, men eftersom det är mycket pengar
inblandade så undrar jag om jag kan ta med min advokat som
vittne, klockan 10 skulle passa oss?"
"Ni är välkomna!" svarade bankdirektören självsäkert.

Senare den kvällen, blev direktören mycket nervös inför vadslagningen,
och spenderade en lång stund framför spegeln med att kolla
sina testiklar. Han kollade från ena sidan, vände sig och kollade andra
sidan, om och om igen. Han kände noggrant igenom dem tills
han var absolut säker på att hans kulor inte var fyrkantiga och det inte
fanns någon chans att han skulle förlora vadet.

Morgonen därefter, prick 10.00, dök den gamla damen upp, med sin
advokat, på bankdirektörens kontor. Hon presenterade
advokaten för bankchefen och upprepade vadet:
"250.000 kr på att direktörens testiklar är fyrkantiga!" Bankdirektören
bekräftade att han accepterade vadet varpå gumman bad
honom att dra ner byxorna.
Bankdirektören gjorde som hon sa. Tanten kikade noggrant på hans
testiklar och frågade om hon fick känna på dem.
"Tja," sa bankmannen, "250.000 är mycket pengar, så jag antar du har
rätt att göra en fullständig undersökning."

I samma stund, så märkte bankchefen att advokaten stod och sakta slog
huvudet i väggen. Bankdirektören frågade den gamla damen,
"Vad tusan är det med din advokat?"

Hon svarade, "Inget särskilt, förutom att jag slog vad med honom att jag
idag, kl 10.00, skulle ha Handelsbankens direktörs testiklar i
min hand."

Jag stämplar ut, tack för titten!

Mannen i mina drömmar!

Nog för att jag älskar min Sigge, men idag kan jag säga att jag såg mannen i mina drömmar.  Jag kände hur hela jag bubblade. Jag kan inte nog förklara hur fantastiskt sexig denna mannen var, men jag ska försöka.Jag börjar nerifrån...

-Svarta strumpor, uppdragna nästan till knäna.
- Sandaler
- Mats Wilander shorts á la 80-tal.
-Svart brynja ( där lämnades ingenting åt fantasin inte)
- Vita hänslen
-Grön magväska.

Jisses...Som sagt, man undrar vart alla dessa människor är i normala fall, när dom inte ragglar runt på Hörby Marknad dvs.  Vi gick där vid lunch och det var en hel del som var rätt så nitade redan, och så i denna värmen!


Värst av alla på marknaden är alla dessa säljare, jag tänker på Viasat, Telenor osv, som bokstavligen hänger över en och säger:
-Hejsan hejsan, hur står det till idag? Varmt idag inte sant?
Vilken operatör har ni idag?

Det är då jag tittade på honom och såg förvirrad ut och började tala i tungor och sen sprang jag därifrån. Han sprang inte efter...?
Det är alltid en massa som säljer t-shirts, det hör liksom till.
Jag såg en idag där det stod " Jag är full och du är fortfarande ful",...Jag garvade rätt gott faktiskt.


Bäst just nu:


Vi har haft en jättetrevlig eftermiddag tillsammans med våra Kretavänner.  Hampus var så lycklig över att få leka med Elias igen. Fastän vi har en fattig liten barnpool så badade dom ändå och hade roligt. Barn kräver inte så mycket för o ha roligt.

Vi satt ute och fikade, det var vaaaaarmt och rätt som det var så kom det en enorm åskknall som dånade som bara den. Malte blev jätterädd och for upp i knät på mig. Konstigt hur solen kan lysa och precis bakom hustaket är det mörkt och så kommer det åska. Kändes verkligen som en blixt från klar himmel.

Idag så blev jag så himla glad. Det är en kille som ska gå i samma klass som Hampus, som bor här på området. Dom har sagt hej till  varann men aldrig lekt eller så.
Idag så ringde hans mamma och frågade om dom skulle leka, och rent spontant sådär när hon ringde så sa jag" åå så roligt att du ringer". Hon blev lite tyst först men sen tror jag nog att hon blev glad över att jag blev glad =)
Eftersom vi hade fullt upp idag så bestämde vi att dom ska höras av i dagarna och leka då ist.
Jag tänker mycket på hur det ska bli när Hampus börjar skolan, en del av mig är jätterädd att han inte ska få kompisar, att han ska bli utanför. Men sen den andra delen av mig VET att han kommer få hur många kompisar som helst, Hampus är lätt att tycka om och han är ödmjuk och snäll mot andra. Det känns som en bra början det här, det kommer att gå bra.

Jag stämplar ut, tack för titten!

RSS 2.0