God fortsättning!

Jag känner mig som en pigg 90 åring idag. Igår var jag och Marie ute och svängde de lurviga, det var hur kul som helst. Vi konstaterade rätt så fort att vi iaf inte var äldst på stället, lyckan var gjord liksom. Det är lite tradition för många som bor här omkring att gå på Jägersbo på juldagen, och det har blivit lite av en tradition för mig och Marie oxå, att gå ut den dagen. Halva grejen är att gå ut med Marie, att vi ses tidigare på dagen och bara umgås hon och jag. Sen får man ta att man tillhör " de äldre" när man väl kommer ut. Förra året när vi var där så var det en kille i 20 års åldern som dansade in till oss en bra stund och sen kommer han fram till mig, ler och säger: Jaha ja, e ni ett gänga gamla morsor som är ute och roar er ikväll?
Nånstans så hade vi väl inbillat oss att vi nog inte såg såå gamla ut och att vi var helt ok, men efter den kommentaren så blev vi varse om att så var det minsann inte! Men va fasen, det får vi väl bjuda på =)

Julen har varit mysig på alla sätt. I fredags på julafton var vi hemma hos Magnus och Marlene och firade och idag har vi varit hos Pappa och Angela. Vi åt världens godaste kalkon idag, älskar det. Och framför allt - det var himla skönt att slippa äta mer julmat!

Imorgon är det dax för jobb igen. Ska jobba måndag och tisdag veckan som kommer, det känns helt ok faktiskt. Tanken på att jag får vara ledig ons- sön sen igen känns underbart.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se om jag orkar se en stund på tv, sen är det väl dax för denna gamlingen att krypa ner i "bingen". Har ju en del sömn att ta igen om man så säger.

Jag stämplar ut, tack för titten!

Möhipporna

Lillejulafton, redan? Jisses vad tiden har gått fort. Hur som helst, jag har varit ledig både igår och idag - underbart! Känns lite småkonstigt att inte behöva ge sig iväg förstås, men jag uppskattar så att få ha några dagar ledigt och jag behöver verkligen det. Jag är helt slut i både kropp och själ. Men, jag ska inte klaga, jag är så glad att vårt företag rullar på att vi har jobb att göra. Men trött, det är jag...

I torsdags, för en vecka sen idag var jag på möhippa. Jeanette, Marie och Pernilla hade ordnat en mysig kväll på badhuset i Hörby. Först bubblade vi lite och sen gick vi in i deras " ljusrum". Hur mysigt som helst. Det var sandstrand och solstolar och det kändes nästan som att man var på en riktig strand. Jag tror bestämt att det hette "Miami", och det innebar att först var det soluppgång, sen var det som sol mitt på dagen och sist en solnedgång. Efter det åkte vi till en restaurang i Hörby och åt god mat och drack ett glas vin. Perfekt. Tusen Tack goa tjejer!

I lördags morse kom det plötsligt ett gäng grabbar med visselpipor och annat att väsnas med och bankade på dörren. Då var det Sigges tur! Jisses det blev fart på honom kan ni tro. Han fick en lista så han kunde packa ner alla saker han skulle kunna behöva under dagen. Sen for dom iväg.
Det hann inte gå mer än en halvtimme så kommer nästa gäng och bankade på dörren. Då var det tjejerna. Maria, Åsa, Marlene och Lina. Även jag fick en lista. Jag skulle packa ner badkläder, smink, en mugg (?), gympadojor, partykläder och en toarulle (?).  Sen dukade de upp frukost och vi varvade bullar och nån snaps med blåbärssoppa med grädde. Efter avnjuten frukost kom Marias pappa och hämtade oss sen åkte vi in till Malmö och till upplevelsernas hus. Och när vi rullar in på parkeringen så kommer plötsligt Sigge o de andra grabbarna dit oxå. Sen var det två timmars problemlösning och andra kluriga övningar. Hur kul som helst! Det var ju såklart en tävling på liv och död mellan grabbarna och tjejerna. Vi förlorade ganska stort men äh, vi lät dom vinna. *harkel*

Därefter kom en taxi och hämtade oss och vi åkte till Aq-va-kul i Malmö. Där bubblade vi i en härlig bubbelpool och när vi var klara med det, ja det var då partykläderna skulle på. Fler snapsar och fler öl intogs.
Vi hoppade på bussen när vi var klara och åkte ner på stan. Jag blev bjuden på underbart god mat på Harry´s. Därefter hamnade vi på en trevlig pub där vi intog lite mer god dricka. När vi var klara där gick vi till Båten i hamnen. Där mötte vi upp grabbarna igen. Dom hade bokat oss där så vi var VIP-gäster. Jisses, det har jag aldrig varit förr =)
Väl inne på båten fick vi champange och sen var det bara party party fram tills klockan var 3 på natten. Det blev nog rätt så många redbull med vodka...
Vi fick skjuts hem på natten och lagom runt halv 6 somnade vi, med ett leende på läpparna. Vilken härlig kväll, tusen tusen tack!

Imorgon ska vi fira jul hos Magnus och Marlene, det ser jag verkligen fram emot!

God Jul!


Jag stämplar ut, tack för titten!

planering och annat

Så var det söndag igen. Helgerna svischar förbi fort och plötsligt så är det måndag igen.
Fast veckan som kommer ser jag verkligen fram emot. Måndag till onsdag är det utbildning i Helsingborg igen, och det är så roligt. Träffa Ingela och dom andra goa tjejerna i gruppen och framför allt så är det så himla intressant och jag lär mig så mycket. Visst, det är jobbigt oxå, mycket att hantera och "dra upp till ytan".

I fredags var det julbord med Jernkontoret där vi jobbar, de flesta var med och det var hur trevligt som helst. Det är en härlig gemenskap på kontoret, även om vi alla jobbar med olika saker.

I lördags var Marie och hennes fina familj här och vi åt och hade det mysigt och idag var Pernilla och Jeanette och deras familjer här och åt och vi planerade lite inför bröllopet. Deras respektive ska vara toastmasters så vi kände att vi måste ju vara någorlunda synkade så att allt funkar sen när det är dax för den stora dagen. Det känns som att vi har koll på läget och jag känner mig trygg i dem båda.

Jag har dom finaste vännerna man kan tänka sig och jag är så glad att ni finns, tack för allt ni gör och för att ni alltid finns här.

Jag stämplar ut, tack för titten!

RSS 2.0